Povijest

Običan stan u Hollywoodu. Ali s Ferrarijem unutra!

Barn find je OUT, fora je naći stan s egzotičnim autom - Ferrari 250 GT PF Coupe je već 30 godina zaključan!

Branimir Tomurad | 2.2.2017.

Holivudski odvjetnik voli aute. I ima klijenta. Klijent ima neke stanove. Područje vrvi egzotičnim autima, ali sredinom 1980-ih i kriminalom. Ne onim sitnim, kokošarskim, već vrsnim majstorima krađe koji dižu egzotične aute, rastavljaju i prodaju dijelove. Zato nije dobro ništa držati na dvorištu, a ni u garaži. Sustavi zaštite su u povojima, stari superautomobili vrijede manje nego ikad u povijesti. Vrijeme je trasha, ne baš najbolje mjuze i zlostavljačkog farbanja egozitičnih starih auta u vrištave boje. Dno dna.

Ovaj Ferrari 250 GT PF Coupe bio je na sigurnom. Njegov ga je vlasnik spremio, ni manje ni više, nego u jednosobni stan! Tamo je, iza smeđih vrata s brojem 8 bio siguran svih ovih 30-ak godina. U stanu su časopisi, knjige, potpuno reparirani motor i još podosta dijelova. Sve s Ferrari, tematikom, naravno.

Petrolicious se domogao vlasnika i napravio intervju. Kakve veze imaju odvjetnik, vlasnik zgrade, ovaj auto i mala vrata najbolje je da pročitate na samom izvoru. Mi smo pričom oduševljeni!

 

Foto i story credit: http://petrolicious.com/apartment-find-this-ferrari-250-gt-pf-coupe-was-hidden-in-hollywood-for-decades