Lifestyle

Pijani Rus tenkom razbio izlog i oteo - bocu vina!

OK, nije tenk nego transporter, a i sasvim je OK da za takvu originalnost dobije rubriku "lifestyle" jer, budimo iskreni, nešteg "Thug Life" je za ovo kamilica

Branimir Tomurad |

Internetski kuloari i društvene mreže bruje o pijanom Rusu u kasnim 20-ima kojem je ponestalo alkohola pa je na originalan način odlučio riješiti svoj problem. Naoružan vojnim transporterom s golemim gusjenicama, kojeg je s obližnjeg poligona ukrao u srijedu navečer, provozao se kroz šumu do dućana u kojeg je ušao nosom. Staklo je puklo kao da je od čaše, a on je izišao, uzeo bocu, sjeo natrag u transporter, manevrirao u rikverc, maaalčice samljeo parkirani Daewoo, i otputio se bijelim bespućima da negdje u miru konzumira to čega se domogao.

Najluđu je detalj što svjedoci mirno snimaju i ne čine se nimalo uzrujanima. Ako i pomislite da to nije normalno, prisjetite se samo Youtube videa, njih pregršt, do kojih ćete doći utipkavajući "russian streets" i potom se zgražajući nesrećama te potom čuditi kako u Rusiji uopće ima živih ljudi u prometu.

Mladić je zasigurno iz fine obitelji, jer nije se opirao uhićenju.