Auto

HIPSTER ALERT: stiže Peugeotov Boxer 4x4 Overlander, idealna Instagram "pila"!

Overlander je cool auto nakićen za off-road, ali zapravo korišten za fotkanje po Instagramu i glumljenje avantura - a sad bez šale, Peugeot je napravio baš cool koncept!

Branimir Tomurad |

Nemojte zamjeriti što se malo šalimo, ali svim je automobilistima puna kapa lažnjak kramara koji kupe stari auto i njime se voze ne znajući primiti "šraf'nciger" i poviti ranu izolirkom. Takvi, pomodni pripadnici friških generacija koji više gledaju da u njihovom ljetovanju uživaju (zapravo, zavide) drugi, umjesto da se samoozljeđuju alatom uz cestu, trebaju imati moderni pouzdani auto koji izgleda cool, koji je napravljen u stilu "overlandera" i kojim se mogu otputiti u bespuća prekrasnih krajolika iz kojih mogu postati fotke na Instagram. I kojem treba servis tek svakih 30.000 km, a ne generalka.

Peugeot je jako cool proizvođač kada su mali životni gušti posrijedi, pa nije rijetkost da naprave nešto što ćete odmah poželjeti. Sjetite se mora GTI modela, Rallye serije, pa grupe B i uspona na Pikes Peak... Peugeot je iskovan u zvijezde autosporta. Boxer 4x4 ima pogon na sve kotače i može vas provesti makadamima, a opremljen je i za prespavati u prirodi, "na divljaka". Na krovu je šator, unutra stol za smišljanje dubokih rečenica koje prate post na Instaču.

Stoga, s vama dijelimo galeriju fotki. Ali i službeni video koji će ispričati tisuće riječi i dati malo inspiracije kakvo mora biti vozilo za idealni godišnji odmor!