Auto

Ljubitelji Granturisma, stiže novi Jaguar za virtualnu uživanciju!

Predstavljanje novog modela za legendarni Granturismo za neke je događaj ravan predstavljanju pravog automobila - ako ste jedan od ljubitelja, o novom Jaguaru morate pročitati sve što se nudi, ali i pogledati video!

Branimir Tomurad |

Iako je Vision Gran Turismo samo virtualni automobil, Jaguar ga je ponosno pokazao kao pravi. Već godinama je superrealna igra ono što markama puno znači kada je izgradnja imidža posrijedi. Nema teorije da mlađim generacijama takva egzotika prođe neopaženo, a znamo što znači njegovati marku i hraniti željom generacije koje dolaze. Sve su to budući kupci, ili barem sanjari, razumiju to proizvođači.

Auto je načinjen od kompozitnih materijala, aluminij je najobičniji u nizu sastojaka. "Ovo je bio projekt snova za našeg dizajnera, kreirati futuristički automobil koji opravdava riječi Gran Turismo", izjavio je Oliver Cattel-Ford, dizajner iz Jaguar Advanced Designa. "Mora biti uzbudljiv budućim generacijama i najvažnije, moraju ga vidjeti i osjećati kao Jaguar."

Ako u igrici koristite pogled iz kokpita nećete biti razočarani, jer interijer je detaljno izrađen i prekrasan. Svakako vrijedi pogledati video s detaljima ovog novog, doduše virtualnog, ali po svemu sudeći pravog Jaguara!