Auto

Nova BMW Trojka bit će otkrivena sljedeći tjedan u Parizu

Na pariškom salonu BMW trojka bit će definitivno jedan od zanimljivijih izložaka, no BMW za sada osim obrisa ispod plahte ne otkriva ništa novo...

Branimir Tomurad |

Neki su privilegirani svjetski automobilistički novinari već provozali BMW Trojku, ali zamaskiranu i dobro skrivenu. Konačni izgled još nije poznat, ali komentari nakon vožnje su vrlo pozitivni. Uostalom, kada zavirite dublje u sjećanja, kada je BMW s Trojkom promašio? S Peticom možda, ali s najmanjim sedanom nikako ne. To je tradicionalno jedan od najpopularnijih auta svoje klase u Njemačkoj, ali i šire.

BMW sedmu generaciju Trojke predstavlja u Parizu, a ovo je idealna prilika da s vama podijelimo link na kojem će se live prenositi otkrivanje plašta. Za sada s vama dijelimo tek fotku Trojke ispod plašta koja otkriva sve, ali i ništa. Uz nju će u Parizu biti nova serija 8, X5 i Z4.

BMW Trojka raste svojim dimenzijama, ali je najavljeno i da će biti lakša. Pokretat će ju četverocilindraši ili šesterocilindraši, no drugo nije ni za očekivati. Vjerujemo da će se odmah ići i s karavanom, plug-in hibridom i najbržim modelom - M3. Više informacija podijelit ćemo sljedeći tjedan.