Auto

Novi hibridi i novo lice za Toyotu C-HR

Atraktivna Toyota C-HR blago je vizualno osvježena, a sada se može pohvaliti i s čak dva učinkovita hibridna pogonska sklopa

Ozren Adamović |

Toyotin kompaktni crossover C-HR dobio je osvježen izgled i nove hibridne pogonske sklopove. Prednja i stražnja svjetla su unaprijeđena vrhunskom LED tehnologijom, pri čemu dnevna svjetla (DRL) i pokazivači smjera stvaraju jedinstveni prednji sklop i tvore glatku liniju iznad glavnih svjetala. Straga su novi sklopovi svjetala spojeni sjajnim crnim spojlerom stvarajući jedinstvenu čistu liniju.

Pridružujući se poboljšanom 1,8-litrenom hibridu od 122 KS, novi 2,0-litreni sustav Hybrid Dynamic Force od 184 KS donosi bolju učinkovitost.  Emisije CO2 kod C-HR 1,8 od 109 g/km odnosno od 118 g/km na 2,0-l Hybrid Dynamic Force prema normi WLTP. Dinamičke dorade uključuju izmjene konstrukcije ovjesa kojom je poboljšana udobnost u vožnji uz zadržavanje odlične upravljivosti na Toyoti C-HR. Sve izvedbe se odlikuju i smanjenom bukom i vibracijama pa je udobnost u kabini dodatno poboljšana.

Osvježeni C-HR dolazi s novim multimedijskim sustavom koji sada omogućuje potpunu integraciju pametnog telefona, a podržava čak i zadnje verzije Apple Carplay i Android Auto.

Na naše tržište osvježena Toyota C-HR dolazi krajem godine.