Moto

Motorini MT125 RRi: kineska ležaljka za smiješne novce

Svaki golobradi mladac želio je Cagivu Mito 125, a Motorini je firma koja je talijanski stil prenijela na kineske ležaljke i jako želi uspjeti

Branimir Tomurad |

Svaka soba golobradog mladića nekada je imala lambo Countach i neku talijansku ležaljku na zidu. Motorini je tvrtka koja donosi talijanski stil u svijet kineskih masovnih proizvoda, pa se model MT125RRi čini vrlo privlačnim kada izustite cijenu od svega 20.000 kuna. Kako prenosi Motorcyclenews, to je i više nego duplo jeftinije od sve konkurencije!

Motocikl teži 130 kg suh, ima ubrizgavanje goriva, dvostruku hidrauliku za prednje i stražnje kočnice (ali bez ABS sustava), LED dnevna svjetla i zatamnjen vizir. Uz malo šarenih detalja i sportski ispuh kao opciju čini se kako Motorini za šaku kuna ispunjava dječačke snove. Jasno, ako ispuni očekivanja svojim performansama. Za to ćemo ipak pričekati prve testove i komentare znalaca. Do tada nam ostaje maštati da se za 20.000 kuna može kupiti cool jeftina "ležaljka"... Nema videa na Youtubeu da ju vidimo i čujemo kako vozi. Šteta.

Više na www.motorcyclenews.com