Tuning

Još jedna Kahnova vizija legendarnog Defendera

Nema boljih od Engleza kad treba rezati, produžiti i proširiti Land Rover. Kahn Design stoji iza ovog Flying Huntsmana 6x6 Soft Top

Ozren Adamović |

Prije dvije godine Kahn Design je predstavio Flying Huntsman 6x6 Double Cab, u osnovi produženi Land Rover Defender s tri para kotača, a sada su se dečki iz Bradforda malo "zaigrali" fleksericom i pred nama je verzija sa sklopivim mekim krovom iznad stražnjeg dijela karoserije - landaulet.

Nije poznato što se nalazi pod prednjim poklopcem ovog stvarno posebnog Defendera. Njegovog rođaka s tvrdim krovom pokreće 6,2-litreni V8 iz Chevroleta akoji razvija 430 KS, a ne bi nas začudilo da V8 srce kuca i u nosu ovog automobila.

Čini se kako se Kahn Design  nikako ne može izliječiti od ljubavi prema Land Rover Defenderu iako su nedavno objavili kako su napravili svoj posljednji primjerak. Zvuči kao neki hrvatski bandovi koji već godinama sviraju oproštajne koncerte... Dok nam je za njih potpuno svejedno kad će u mirovinu, Kahnovu ljubav prema Defenderu u potpunosti podržavamo, razumijemo i cijenimo.