Servis

U slučaju kvara budite bez brige, pomoć na cesti stiže za samo 36 minuta

Tijekom sedam godina svojeg postojanja Oryx asistencija, osim što je prosječno vrijeme dolaska spustila na samo 36 minuta, nudi čitavu epezu usluga s kojima joj je cilj jasan - biti dugoročni lider u Hrvatskoj

Branimir Tomurad |

Pomoć na cesti svakom vozaču pruža sigurnost. U bilo kojem trenutku u slučaju kvara treba samo nazvati broj i pričekati asistenciju za popravak kvara na mjestu događaja ili prijevoz do servisa, odnosno odredišta. Gotovo da i nema situacije za koju danas ne postoji neko pokriće. Oryx grupa već sedam godina intenzivno razvija svoju pomoć na cesti koja se diči s mnogim pogodnostima i proizvodima koji se nude u nekoliko paketa: Basic, Classic i Exclusive paket moguće je prilagoditi svakome ovisno o platežnoj moći i potrebi. Oni koji su stalno na cesti mogu biti sigurni da će ih Orxy asistencija pokriti već za 180 kuna.

Prosječna starost vozila u Hrvatskoj prešla je 11 godina. Logično, velika većina nije pokrivena tvorničkim jamstvom i mogućnošću beslatnog otklanjanja kvara u slučaju zastoja na cesti. Vjerojatnost da se auto negdje pokvari uvijek postoji, stoga je dobro imati pokriće za takve situacije. Već za 180 kuna godišnje možete biti pokriveni Oryx asistencijom koja nudi popravak do vrijednosti od 1500 kuna te uslugu prijevoza automobila do 2500 kuna na teritoriju Hrvatske. Svakako puno pomaže i aplikacija čije funkcije možete vidjeti na linku Putni anđeo.

Potpuno besplatna aplikacija osmišljena je tako da ne ometa vozača prilikom vožnje te u slučaju eventualne prometne nezgode obavlja komunikaciju s pozivnim centrom ORYX-a ili privatnim osobama pružajući informacije o okolnostima prometne nezgode.

Ako se negdje vozite i doživite kvar, dovoljno je putem telefonskog poziva ili aplikacije svog pametnog telefona pozvati pomoć. Prosječno vrijeme potrebno asistenciji da stigne do vozila na teritoriju Hrvatske je samo 36 minuta. Ukoliko je moguće kvar se otklanja na licu mjesta, a ukoliko nije, vozilo se prevozi u radionicu na popravak. U Basic paketu omogućen je prijevoz vozila do vrijednosti od 2500 kuna u Hrvatskoj, dok skuplji paket Classic nudi jednako toliko pokriće, ali na teritoriju EU. Uz paket Exclusive moguće je pokriti i troškove hotela od pet zvjezdica, a sve detalje o cijenama i paketima možete pronaći na oryx-asistencija.hr/postani-clan

Uslijed želje za podizanjem razine usluge pomoći na cesti u Republici Hrvatskoj, ORYX Asistencija pokrenula je novi investicijski ciklus. Nakon što je inicijalno investirala u 12 novih kamiona marki VW i MAN, u ovoj novoj fazi investicijskog ciklusa ORYX Asistencija je uložila dodatnih 10 milijuna kuna u nabavku novih 20 kamiona marke Iveco te pripadajućih specijalnih nadogradnji, opreme i softvera.

Samim time dobilo se i na pouzdanosti, brzini te kvaliteti usluge koju ORYX Asistencija svakodnevno pruža na prometnicama diljem Hrvatske. Kamioni su isporučeni ugovornim partnerima ORYX Asistencije u periodu od rujna do studenog ove godine te su već u punom pogonu, a u planu je već iduće godine nastaviti sa daljnjim ulaganjima u istom smjeru. Specijalne nadogradnje realizirane su u suradnji s AZ CROBUS-om, tvrtkom kćeri unutar Zubak Grupe, čime su stvoreni veliki sinergijski efekti unutar grupacije, a sama proizvodnja zadržana je u Hrvatskoj.

ORYX Asistencija jedinstvena je po svom poslovnom modelu kojega među ostalim karakterizira i posjedovanje vlastitih resursa poput kontaktnog centra, zamjenskih vozila, interventnih kamiona, servisnih radionica i ostalih. Osim zadovoljstva ugovornih partnera novim vozilima naišli smo već i na pozitivne reakcije kod članova te ostalih korisnika usluga ORYX Asistencije.

Više informacija možete pronaći na službenim web stranicama www.oryx-asistencija.hr